Categorie├źn

Uw winkelwagen

over ons

Naast moeder van 3 kinderen en mijn werk als freelance CAD tekenaar ben ik graag creatief bezig.

Het werken met hout, klei, wol, stof, glas en sieraden creëert andere mogelijkheden en zorgt voor afwisseling in het creatief bezig zijn. Dit heeft er toe geleid dat VanSyl is ontstaan. Met veel liefde, plezier en aandacht maakt VanSyl de uiteenlopende producten in deze webshop geheel met de hand zelf.

Naast het maken van een cadeautjes met een persoonlijke noot start VanSyl de carnavalsvakantie 2017 met de eerste Kids CreaCamps!

Een creatief samenzijn in combinatie met boulderen. Op deze ochtend en/of middag zal er onder het genot van iets lekkers iets worden gemaakt, variërend van koekjes bakken, sieraden, stempels, kerstkransen, herfststukjes, theelichthouders, aan de slag met porseleinverf, tot bijvoorbeeld textiel bedrukken.

VanSyl vindt het erg belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop en dat de producten, zover mogelijk, van duurzame en maatschappelijk verantwoorde materialen zijn gemaakt. Heeft u een klacht over een product, kwaliteit, service of iets anders, dan hoort VanSyl dit graag van u, zodat de klacht naar tevredenheid kan worden opgelost.

Al met al, stuk voor stuk, hippe en handgemaakte producten en Creacamps voor een leuke prijs.

Omdat creatief zijn niet moeilijk hoeft te zijn.

Liefs, Sylvia Monsieur

Gevestigd; Rompertcentrum 69 te 's-Hertogenbosch 06-28 64 53 46