Categorie├źn

Uw winkelwagen

bestellen-betalen-leveren

Workshops
De Creacamps kunnen contact bij VanSyl worden betaald op de dag van deelname.

Kinderfeestje
Indien u een kinderfeestje bij VanSyl afneemt, geef dan u wensen en eventuele allergieën door aan VanSyl.

Na aanvraag van u kinderfeestje ontvangt u uiterlijk binnen 2 werkdagen een bevestiging per e-mail met daarin vermeld; het aantal kinderen, soort kinderfeestje, de totale kosten, het bankrekeningnummer en ordernummer.

Alle kinderfeestjes gaan op basis van een aanbetaling (€ 20,-), middels overschrijving, na akkoord op de definitieve opdracht. Deze aanbetaling is in verband met het reserveren van de workshop / boulder ruimte en de in te kopen materialen.

Kado
Indien u een product bestelt dient u de hoeveelheid, maat/type duidelijk aan te geven. Even
tueel kunt u een opmerking plaatsen.

Na een bestelling ontvangt u uiterlijk binnen 2 werkdagen een bevestiging per e-mail met daarin vermeld; een voorbeeld van het product met u wensen daarin meegenomen, de totale kosten, inclusief de verzendkosten, het bankrekeningnummer en ordernummer en de verwachte levertijd na ontvangst van de betaling.

U heeft de mogelijkheid de bestelling op te halen bij VanSyl of naar u te laten verzenden door VanSyl (verzendkosten zijn voor eigen rekening), vermeld bij de bestelling indien u het product komt ophalen.

Onder de 500 gram zijn de verzendkosten 2,50 euro.  Wilt u de bestelling door VanSyl laten inpakken, dan zijn de verzendkosten 6,50 euro.                                                                 Voor boven de 500 gram en pakketpost zijn de verzendkosten 7,50 euro.

Alle bestellingen gaan op basis van vooruitbetaling, middels overschrijving, na akkoord op de definitieve opdracht.

Na ontvangst van de betaling zal de bestelling naar het opgegeven afleveradres worden verzonden. U ontvangt per e-mail een bericht dat de bestelling naar u onderweg is.